| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Zbysz Victoria Sulejówek
|
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 8:16 Temat postu: |
|
|
Dostajemy zakaz wyjazdowy na 2 mecze za mecz we Włochach. _________________ a kiedy umrę wrzucisz szalik mi do trumny |
|
| Powrót do góry |
|
 |
czesterJC
|
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 10:35 Temat postu: |
|
|
| awokado napisał: | Co łączy GKP Targówek i Czarnych z Węgrowa?
Co do meczu JC to można jakieś fotki tych transparentów? |
Mam tylko coś takiego, postaram się później wrzucić bardziej dokładne fotki.
|
 |
agressive
|
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 10:48 Temat postu: |
|
|
kolezko z szydlowca widze ze troche ci sie fakty poprzestawialy. Ten kolezka co niby skacze po kims to owszem skacze ale on jest od nas i skroil ilzy huste. Po drugie ten niby cos spi to jest ten sam co wczesniej skakal po waszym tylko ze bylo mokro to pewnie sie poslizgnal. u nas nie ma mowy o zadnym KO. i nie uciekalismy przed wami tylko przed psami chyba ze oni sa od was no to sory za pomylke |
|
| Powrót do góry |
|
 |
booyaka
|
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 10:58 Temat postu: |
|
|
gosci ty jestes niewidomy? bo mowisz ze ten koles po lewo w kurtce moro
http://i43.tinypic.com/2ufc9c1.jpg ktory najpierw wybiega na was a pozniej przydeptuje tu kogos z Lipska http://i40.tinypic.com/34q9ysm.jpg
jest od was ???
jedne jaja sie skonczyly teraz zaczynaja sie drugie,
nie ma co z wami rozmawiac i w tym temacie skoro mowicie ze Ilza sie cofa pod sektor, wjezdzaja psy i po zabawie. jak widac to wszystko sie odbywa w tym samym miejscu caly czas, a w momencie wjazdu psow to wy uciekacie pierwsi,
gratulacje dla SZYDŁOWCA IŁŻY PIONEK |
|
| Powrót do góry |
|
 |
piotrek13
|
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 11:03 Temat postu: |
|
|
koledzy z Szydłowca mają bujną fantazje
i tak najlepszy dla mnie był ten kick-bokser z Szydłowca ( patrz biało-niebieska koszulka z numerem 12) co pierwszy wyleciał na murawe a później chyba mu gumka w gaciach pękła bo jakoś się cofnął i nie mógł do nikogo doskoczyć, pzdr dla niego |
|
| Powrót do góry |
|
 |
piotrek13
|
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 11:05 Temat postu: |
|
|
zapomniałem dodać że, koleś który leży na glebie ma biało-niebieskie spodenki, czyżby barwy Szydłowianki?!
Ostatnio zmieniony przez piotrek13 dnia Wto Cze 23, 2009 14:49, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
agressive
|
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 11:56 Temat postu: |
|
|
| no sory moze nie dopatrzylem dobrze ale to tylko na glebe padl bo slizko bylo no ale moze tez i dostal ale tu nie ma mowy o zadnym usypianiu no chyba ze przez psy jak nas gazem poczestowali ale mowisz tez ze pierwsi uciekalismy przed psami no nie dziw sie skoro oni wybiegli z naszej a nie waszej strony |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Maliw Polonia Iłża
|
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 12:25 Temat postu: |
|
|
Kto był ten widział, kto zna relacje chłopaków z Lipska ten wie, że trzeba przepuścić je przez sitko, nie ma sensu według mnie dochodzić prawdy w internecie. Proponuję zakończyć temat tego meczu, są relacje z obu stron.
p.s. na meczu byli obserwatorzy z ekip postronnych, m.in Wiernej Małogoszcz i Staru Starachowice i twierdzą oni coś innego, niż chłopaki z Lipska. Ale to tylko tak z kronikarskiego obowiązku zaznaczam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Szydłowianka_Szydłowiec Szydłowianka Szydłowiec

|
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 13:26 Temat postu: |
|
|
"koleszko" z Lipska ten koleś w moro jest z Szydłowca i to jest ten
kick-boxer ten w niebieskiej koszulce jest normalnym kibicem
a co do niby niebieskich spodenek Szydłowianki to takich niemamy a widziałem filmik u jakiegoś piknika z Iłży który nagrywał starcie i widać jak ten koleś w niebieskich spodenkach wraca do was na sektor ...
i może zaczniecie nazwy miast i ekip pisać z dużej ??? czy już znirzacie sie do poziomu ekip z c klasy ...
o to rzekomy kibic Powiślanki(lub ich zgody) w kurtce moro to co on robi na trybunie POLONI??? w śród kibiców SZYDŁOWIANKI???
pewnie czaji się na flage   swoją ;] ehh
fotka :
http://i40.tinypic.com/xatik6.jpg |
|
| Powrót do góry |
|
 |
piotrek13
|
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 14:57 Temat postu: |
|
|
| oczywiście sorka już poprawiłem na dużą literę, swoją drogą skoro twierdzisz, że u was nikt nie miał biało-niebieskich spodenek to chciałbym żebyś przyjrzał się pierwszej fotce ze starcia, którą wstawiłeś (po lewej stronie). Koniec tematu, kto był ten wie jak było. Do następnego... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|