<< powrót do strony glównej serwisu

Forum warszawskich i podwarszawskich kibiców - aktualnoœci, relacje, rozmowy o lidze i rozgrywkach.
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Komentarze do relacji z marca 2009
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Warszawscy Fanatycy Strona Główna -> Komentarze
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Jaromirek
Pogoń Grodzisk Maz.

PostWysłany: Czw Mar 26, 2009 19:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co do Promnika....

Nie wiem dlaczego powstał konflikt, ale podejrzewam że zawieszając działalność robicie działaczom tylko przysługę. Tak by przychodzili śpiewali nie daj Bóg jeszcze jakąś awanturę rozpętają. A tak spokój będzie... Właśnie teraz powinniście pokazywać się jak najlepiej, choćby po to by pokazać się im żeby zaczeli liczyć się z Waszym zdaniem i zeby widzieli że jesteście... A tu zawieszenie działalności...coś ułomna ta Wasza Wiara.

U nas to przyniosło efekt - kilka razy nie mogliśmy wejść na własny stadion, teraz chyba takich sytuacji nie będzie...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Kałusiak
Victoria Kałuszyn

PostWysłany: Czw Mar 26, 2009 19:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jestem podobnego zdania co Jaromir. Do tego, kibicowanie u Was dopiero co zaczynało sie tworzyć a już zawieszenie działalności, to może źle wpłynąć na dalsze losy Waszej ekipy.

Ze wschodniego Mazowsza przybywamy...
Powrót do góry
HC

PostWysłany: Czw Mar 26, 2009 19:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wacha napisał:
u nas chodzi o to, że z zarządu zostali wydaleni 4 działacze, którzy po 1 mocno wspierali działalność kibicowską a po 2 cieszący się ogólnym poparciem ludzi z młyna.
w zarządzie zostali ludzie, którzy się nie znoszą z ekipą śpiewającą i powstał konflikt...
nie chce mi się tu kurwa pisać o co dokładnie chodzi bo będzie referat na całą stronę!
zapraszam na stronkę Promnika! poczytajcie czat to przekonacie się że to nie wymysły!

a do gościa z HHC zapewniam cię że derby nie maja z tym nic wspólnego!
Po 1 zostały przełożone na kwiecień!
Po 2 na ten mecz już została zakupiona pirotechnika (teraz pewnie trochę poleży)
Po 3 niby czego mielibyśmy się bać?
Po 4 istnieje jeszcze opcja, że ekipa pojedzie, stanie za flagą bez dopingu! Taki pomysł wiem że powstał.
Jedno jest pewne dopingu w najbliższym czasie nie będzie!

Po 1-wiem
Po 2-wiec jak się zakupi piro oznacza to,że na 100% jedzie się na mecz?ciekawe...
Po 3-dobrze wiesz czego
Po 4-niech Ci będzie Laughing

Poprostu zawieszenie działalności młynu nie wydaje mi się jakoś najlepszym pomysłem...nie widzę także jakiejś poważniejszej argumentacji dla takiego działania, ale to Wasze podwórko...
chciałbym jeszcze zaznaczyć,ze jak na razie każdy odnosił się tu do Ciebie z szacunkiem więc Ty też mógłbyś tak postępować...NP...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wacha
Promnik Łaskarzew

PostWysłany: Czw Mar 26, 2009 20:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kałusiak napisał:
Jestem podobnego zdania co Jaromir. Do tego, kibicowanie u Was dopiero co zaczynało sie tworzyć a już zawieszenie działalności, to może źle wpłynąć na dalsze losy Waszej ekipy.

zgadzam się z wami, ale to oni będą to ogarniać ja tylko przekazuję info o tymczasowym zawieszeniu...
polkos VK
Victoria Kałuszyn

PostWysłany: Czw Mar 26, 2009 22:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

HC napisał:
Wacha napisał:
u nas chodzi o to, że z zarządu zostali wydaleni 4 działacze, którzy po 1 mocno wspierali działalność kibicowską a po 2 cieszący się ogólnym poparciem ludzi z młyna.
w zarządzie zostali ludzie, którzy się nie znoszą z ekipą śpiewającą i powstał konflikt...
nie chce mi się tu kurwa pisać o co dokładnie chodzi bo będzie referat na całą stronę!
zapraszam na stronkę Promnika! poczytajcie czat to przekonacie się że to nie wymysły!

a do gościa z HHC zapewniam cię że derby nie maja z tym nic wspólnego!
Po 1 zostały przełożone na kwiecień!
Po 2 na ten mecz już została zakupiona pirotechnika (teraz pewnie trochę poleży)
Po 3 niby czego mielibyśmy się bać?
Po 4 istnieje jeszcze opcja, że ekipa pojedzie, stanie za flagą bez dopingu! Taki pomysł wiem że powstał.
Jedno jest pewne dopingu w najbliższym czasie nie będzie!

Po 1-wiem
Po 2-wiec jak się zakupi piro oznacza to,że na 100% jedzie się na mecz?ciekawe...
Po 3-dobrze wiesz czego
Po 4-niech Ci będzie Laughing

Poprostu zawieszenie działalności młynu nie wydaje mi się jakoś najlepszym pomysłem...nie widzę także jakiejś poważniejszej argumentacji dla takiego działania, ale to Wasze podwórko...
chciałbym jeszcze zaznaczyć,ze jak na razie każdy odnosił się tu do Ciebie z szacunkiem więc Ty też mógłbyś tak postępować...NP...

Takie zapytanie do Wachy, czy w skład waszego zarządu wchodzą ludzie spoza klubu czy tylko związani z klubem itp. ?? Chodzi mi tu np. o sponsorów lub inne osoby działające społecznie.
Wacha
Promnik Łaskarzew

PostWysłany: Pią Mar 27, 2009 5:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

stary nie kapuję pytania:)
no raczej działacze są związani z klubem...
nie wyobrażam sobie czegoś takiego że koleś nie jest związany a jest w zarządzie.
Kałusiak
Victoria Kałuszyn

PostWysłany: Pią Mar 27, 2009 13:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polkosiowi raczej chodziło o to, czy są jacyś sponsorzy którzy sponsorują Wasz klub, zazwyczaj są to ludzie z zewnątrz, jednak dając kase na klub chcą w nim rządzić itp.

Ze wschodniego Mazowsza przybywamy...
Powrót do góry
polkos VK
Victoria Kałuszyn

PostWysłany: Pią Mar 27, 2009 16:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W jednym z klubów w niższych ligach w zarządzie tegoż klubu zasiadali w pewnym momencie : prezez klubu, sponsor, radny miasta, dwóch piłkarzy i kilka osób niezwiązanych z klubem żadną umową pisemną itp, tylko kibice tej drużyny. Są również kluby, gdzie w zarządzie masz piłkarzy trenera i prezesa czyli osoby formalnie z tym klubem związane.
Lukas
Wilga Garwolin

PostWysłany: Pią Mar 27, 2009 18:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mam nadzieje ze do meczu z nami Promnik wznowi działalnośc i w ładnej liczbie stawi się w Garwolinie Wink

http://www.wilgagarwolin.vgh.pl
Powrót do góry
Wacha
Promnik Łaskarzew

PostWysłany: Pią Mar 27, 2009 19:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

w takim razie u nas jest mieszanka osób związanych z klubem + zawodnik.
Lukasz mam pytanie co się dzieje z waszą stroną internetową?
a co do derbów.... kibice się pojawią tak czy siak pytanie brzmi tylko z jakim nastawieniem pojadą? czyli z dopingiem czy bez...
Pięciu, dziesięciu czy 50 nie ważne! Pojawią się na bank!
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Warszawscy Fanatycy Strona Główna -> Komentarze Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
Strona 6 z 8  

porównanie ofert bankowych | inwestowanie online, inwestycje, fundusze, lokaty | Sage Symfonia | Tanie ubezpieczenia | Gry

Serwis Warszawscy Fanatycy przedstawia w formie zdjęć i opisów scenę kibicowska warszawskich i podwarszawskich kibiców. Większoœć relacji pisana jest przez samych użytkowników serwisu i stanowi wyraz wiedzy oraz pogladów ich autorów. Zapraszamy do odwiedzin i zachęcamy do zapoznania się z relacjami zamieszczanymi na forum.