| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Przemeekk
|
Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 20:42 Temat postu: ... |
|
|
Do Kałusiak: Nie każdy rodzi się kumaty co nie? (bez napinki). Praktycznie każda ekipa w małych miejscowościach zaczyna od trąbek może tylko u was odrazu paliliście race Nie ukrywam jeszcze kilka la temu sam latałem z trąbką (wtedy to był hit) ale z meczu na mecz było coraz lepiej az był ten odpowiedni poziom. Więc mysle ze nie trzeba sie nasmiewac chociaz i z czyms takim w swoim kierunku sie spotkalem.Pozdro  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kałusiak Victoria Kałuszyn

|
Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 21:10 Temat postu: |
|
|
| mlodyk napisał: | | Kałusiak napisał: | Takich ekip (mało trafne stwierdzenie) raczej aktów kibicowania jest w chuj, na roznych druzynach w malych miejscowościach. Nic nie kumaja, mają trąbki z Małysza, dopinguje cały przekrój miejscowego społeczeństwa od kobiet z dziecmi, po meneli z pod trzepaka, spiewaja "jestesmy zawsze tam" na meczach u siebie itp. Spotkałem sie z tym kilka razy w tych ligach. Prawdopodobnie Świt Braniewo jest jednym z przykładow.
Nie to, ze sie z kogoś smieje, ale tak to wygląda. |
Hehe jeszcze nie dawno Wasza ekipa tak wygladala ;] |
Ta, a Ty nie mogłeś sie wysłowić wtedy. KMWTW
| Przemeekk napisał: | Do Kałusiak: Nie każdy rodzi się kumaty co nie? (bez napinki). Praktycznie każda ekipa w małych miejscowościach zaczyna od trąbek może tylko u was odrazu paliliście race Nie ukrywam jeszcze kilka la temu sam latałem z trąbką (wtedy to był hit) ale z meczu na mecz było coraz lepiej az był ten odpowiedni poziom. Więc mysle ze nie trzeba sie nasmiewac chociaz i z czyms takim w swoim kierunku sie spotkalem.Pozdro  |
Nie zaczynalismy odrazu od rac. Ale nie przypominam, sobie by ktoś u nas z trąbkami latał czy tym podobnym. Ogólnie, to wszystko zalezy czy ekipka zaczyna od nowa że tak to nazwę, inaczej powiem zaczynają coś robić ludzie ktorzy nie mieli w zyciu z takim czymś jak kibicowanie styczności, albo czy zaczynają to ludzie ktorzy już wczesniej jezdzili na mecze np. na Legię czy inny wiekszy klub i mają jakiś obraz tego jak to robić. Albo poprostu takie ekipki jak Świt Branowo, poprostu chcą dopingować swoja druzyne i lubią kopaną, nie umiem tego jakoś okreslić, mysle że zrozumiecie o co mi chodzi.
Wiadomo nikt nie rodzi sie kumaty. PDK! Jest Branowo, nie zauwazyłem błedu. _________________ Fantastyczni, sympatyczni, fanatyczni...VICTORIA
Ze wschodniego Mazowsza przybywamy...
Ostatnio zmieniony przez Kałusiak dnia Sro Wrz 30, 2009 21:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
switbaranowo

|
Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 21:46 Temat postu: |
|
|
Prosiłbym jednak, żebyś pisał o nas ŚWIT BARANOWO a nie Braniewo... _________________ :: Od kołyski aż po grób - jedna wiara, jeden klub! - KS ŚWIT BARANOWO :: |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pyrek KS Piaseczno

|
Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 23:18 Temat postu: |
|
|
W Piasecznie odpalaliśmy race już w 1923 a jedyna trąbka dawała sygnał do szarży
Kolega z Baranowa potwierdził że pisze z przymrużeniem oka więc nie ma co kiślu produkować  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
AS_CzW Czarni Węgrów

|
Wysłany: Czw Paź 01, 2009 7:48 Temat postu: |
|
|
co do tych trąbek itp. to sam sie spotkałem nie raz z jakimiś syrenami strażackimi na kolbę  _________________ a o tym, że to zakazane ciągle słyszymy... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Panther

|
Wysłany: Czw Paź 01, 2009 8:52 Temat postu: Re: ... |
|
|
| Przemeekk napisał: | Do Kałusiak: Nie każdy rodzi się kumaty co nie? (bez napinki). |
a rzeczywiscie , Kalusiak najkumatsza bestia na Mazowszu ... hehe  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KrzyKrzy Narew Ostrołęka
|
Wysłany: Czw Paź 01, 2009 10:30 Temat postu: |
|
|
Właśnie sobie uświadomiłem że Świt Baranowo jest drugą siłą na Kurpiach nie no niech chłopaki sie rozwijają.dobrze ze coś sie dzieje _________________ O to jest dzień który dał nam Pan... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kałusiak Victoria Kałuszyn

|
Wysłany: Czw Paź 01, 2009 16:37 Temat postu: Re: ... |
|
|
| Panther napisał: | | Przemeekk napisał: | Do Kałusiak: Nie każdy rodzi się kumaty co nie? (bez napinki). |
a rzeczywiscie , Kalusiak najkumatsza bestia na Mazowszu ... hehe  |
Proste, wyssałem to z mlekiem matki.  _________________ Fantastyczni, sympatyczni, fanatyczni...VICTORIA
Ze wschodniego Mazowsza przybywamy... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
HC

|
Wysłany: Czw Paź 01, 2009 17:42 Temat postu: |
|
|
| AS_CzW napisał: | co do tych trąbek itp. to sam sie spotkałem nie raz z jakimiś syrenami strażackimi na kolbę  |
Małkinia Górna  _________________ Patologia Społeczna-odchylenie od reguł działania społecznego, postępowanie niezgodne z normami, a także z wartościami przyjętymi w społeczeństwie lub w grupie społecznej. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
hubertus88 Dolcan Ząbki
|
Wysłany: Czw Paź 01, 2009 18:21 Temat postu: |
|
|
Ciekawy temat to i ja sie wypowiem:
Gsdkldsfuren udfmn jdsfjhd jkdjhdsv kjsdfknfkjl kjfkjfkjfd nmvkfeijrkjdkmkjrkmfklm kfkmfkfdkmlvkm kdfmfkmfdkmlfdkl iofifdki
Maiwardzop  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|