<< powrót do strony glównej serwisu

Forum warszawskich i podwarszawskich kibiców - aktualnoœci, relacje, rozmowy o lidze i rozgrywkach.
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Komentarze do relacji z września 2009
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Warszawscy Fanatycy Strona Główna -> Komentarze
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Przemeekk

PostWysłany: Sro Wrz 30, 2009 20:42    Temat postu: ... Odpowiedz z cytatem

Do Kałusiak: Nie każdy rodzi się kumaty co nie? Laughing (bez napinki). Praktycznie każda ekipa w małych miejscowościach zaczyna od trąbek może tylko u was odrazu paliliście race Smile Nie ukrywam jeszcze kilka la temu sam latałem z trąbką (wtedy to był hit) ale z meczu na mecz było coraz lepiej az był ten odpowiedni poziom. Więc mysle ze nie trzeba sie nasmiewac chociaz i z czyms takim w swoim kierunku sie spotkalem.Pozdro Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kałusiak
Victoria Kałuszyn

PostWysłany: Sro Wrz 30, 2009 21:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mlodyk napisał:
Kałusiak napisał:
Takich ekip (mało trafne stwierdzenie) raczej aktów kibicowania jest w chuj, na roznych druzynach w malych miejscowościach. Nic nie kumaja, mają trąbki z Małysza, dopinguje cały przekrój miejscowego społeczeństwa od kobiet z dziecmi, po meneli z pod trzepaka, spiewaja "jestesmy zawsze tam" na meczach u siebie itp. Spotkałem sie z tym kilka razy w tych ligach. Prawdopodobnie Świt Braniewo jest jednym z przykładow.

Nie to, ze sie z kogoś smieje, ale tak to wygląda.

Hehe jeszcze nie dawno Wasza ekipa tak wygladala ;]

Ta, a Ty nie mogłeś sie wysłowić wtedy. KMWTW Twisted Evil Laughing

Przemeekk napisał:
Do Kałusiak: Nie każdy rodzi się kumaty co nie? Laughing (bez napinki). Praktycznie każda ekipa w małych miejscowościach zaczyna od trąbek może tylko u was odrazu paliliście race Smile Nie ukrywam jeszcze kilka la temu sam latałem z trąbką (wtedy to był hit) ale z meczu na mecz było coraz lepiej az był ten odpowiedni poziom. Więc mysle ze nie trzeba sie nasmiewac chociaz i z czyms takim w swoim kierunku sie spotkalem.Pozdro Smile

Nie zaczynalismy odrazu od rac. Ale nie przypominam, sobie by ktoś u nas z trąbkami latał czy tym podobnym. Ogólnie, to wszystko zalezy czy ekipka zaczyna od nowa że tak to nazwę, inaczej powiem zaczynają coś robić ludzie ktorzy nie mieli w zyciu z takim czymś jak kibicowanie styczności, albo czy zaczynają to ludzie ktorzy już wczesniej jezdzili na mecze np. na Legię czy inny wiekszy klub i mają jakiś obraz tego jak to robić. Albo poprostu takie ekipki jak Świt Branowo, poprostu chcą dopingować swoja druzyne i lubią kopaną, nie umiem tego jakoś okreslić, mysle że zrozumiecie o co mi chodzi.

Wiadomo nikt nie rodzi sie kumaty. PDK! Razz Jest Branowo, nie zauwazyłem błedu.

Ze wschodniego Mazowsza przybywamy...

Ostatnio zmieniony przez Kałusiak dnia Sro Wrz 30, 2009 21:50, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
switbaranowo

PostWysłany: Sro Wrz 30, 2009 21:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Prosiłbym jednak, żebyś pisał o nas ŚWIT BARANOWO a nie Braniewo...
Pyrek
KS Piaseczno

PostWysłany: Sro Wrz 30, 2009 23:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W Piasecznie odpalaliśmy race już w 1923 a jedyna trąbka dawała sygnał do szarży Laughing

Kolega z Baranowa potwierdził że pisze z przymrużeniem oka więc nie ma co kiślu produkować Laughing
Powrót do góry
AS_CzW
Czarni Węgrów

PostWysłany: Czw Paź 01, 2009 7:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

co do tych trąbek itp. to sam sie spotkałem nie raz z jakimiś syrenami strażackimi na kolbę Shocked
Panther

PostWysłany: Czw Paź 01, 2009 8:52    Temat postu: Re: ... Odpowiedz z cytatem

Przemeekk napisał:
Do Kałusiak: Nie każdy rodzi się kumaty co nie? Laughing (bez napinki).

a rzeczywiscie , Kalusiak najkumatsza bestia na Mazowszu ... hehe Twisted Evil
Powrót do góry
KrzyKrzy
Narew Ostrołęka

PostWysłany: Czw Paź 01, 2009 10:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Właśnie sobie uświadomiłem że Świt Baranowo jest drugą siłą na Kurpiach Smile nie no niech chłopaki sie rozwijają.dobrze ze coś sie dzieje
Kałusiak
Victoria Kałuszyn

PostWysłany: Czw Paź 01, 2009 16:37    Temat postu: Re: ... Odpowiedz z cytatem

Panther napisał:
Przemeekk napisał:
Do Kałusiak: Nie każdy rodzi się kumaty co nie? Laughing (bez napinki).

a rzeczywiscie , Kalusiak najkumatsza bestia na Mazowszu ... hehe Twisted Evil

Proste, wyssałem to z mlekiem matki. Cool

Ze wschodniego Mazowsza przybywamy...
Powrót do góry
HC

PostWysłany: Czw Paź 01, 2009 17:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

AS_CzW napisał:
co do tych trąbek itp. to sam sie spotkałem nie raz z jakimiś syrenami strażackimi na kolbę Shocked

Małkinia Górna Wink
hubertus88
Dolcan Ząbki

PostWysłany: Czw Paź 01, 2009 18:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ciekawy temat to i ja sie wypowiem:

Gsdkldsfuren udfmn jdsfjhd jkdjhdsv kjsdfknfkjl kjfkjfkjfd nmvkfeijrkjdkmkjrkmfklm kfkmfkfdkmlvkm kdfmfkmfdkmlfdkl iofifdki
Maiwardzop Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Warszawscy Fanatycy Strona Główna -> Komentarze Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następny
Strona 8 z 9  

porównanie ofert bankowych | inwestowanie online, inwestycje, fundusze, lokaty | Sage Symfonia | Tanie ubezpieczenia | Gry

Serwis Warszawscy Fanatycy przedstawia w formie zdjęć i opisów scenę kibicowska warszawskich i podwarszawskich kibiców. Większoœć relacji pisana jest przez samych użytkowników serwisu i stanowi wyraz wiedzy oraz pogladów ich autorów. Zapraszamy do odwiedzin i zachęcamy do zapoznania się z relacjami zamieszczanymi na forum.