Extreme Adrenaline Sklep
<< powrót do strony glównej serwisu

Forum warszawskich i podwarszawskich kibiców - aktualnoœci, relacje, rozmowy o lidze i rozgrywkach.
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Komentarze do relacji z października i listopada 2009
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Warszawscy Fanatycy Strona Główna -> Komentarze
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
truchu
Huragan Wołomin

PostWysłany: Czw Sty 21, 2010 14:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie wiem czy nie walne glupoty ale wydaje mi sie ze jezeli sa to gruty rekreacyjne a takie sa jezeli stoi tam stadion to nie mozna tam budowac blokow. tak wiec wydaje mi sie ze zamkniete osiedle w miejscu stadionu wam nie grozi;)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
RADZYMIN(L)

PostWysłany: Czw Sty 21, 2010 15:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mazur nie przystapil do 4 ligi bo zabraklo 20 tysiecy chyba jak by tyle urzad dolozyl to by nie zbiednial... no w sumie masz moze i racje ale nie wiem nie powiem Ci jak jest... a teraz prezesem zostal byly klawisz;) ten co na was tak krzyczal i po policje dzwonil jak u nas byliscie;) jak to sie mowi.. ''zamienil stryjek siekierke na kijek''Wink umie uprzykrzac zycie w szkole donosza na nas ze bijemy ochroniarzy;| i ze to miedzy innymi przez nas nie bylo 4 ligi ochrona by musiala byc wynajmowana bo nikt nie chcial byc porzadkowym na meczach a klubu na ochrone by nie bylo stac...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
RADZYMIN(L)

PostWysłany: Czw Sty 21, 2010 15:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://w34.wrzuta.pl/obraz/8lT8SwayDXp/image201001080002_-_kopia

a to ta ''szmata'' widzewa nic szczegolnego jak mowilem.
Powrót do góry
RADZYMIN(L)

PostWysłany: Czw Sty 21, 2010 17:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To było tak bylo nas 2 czekamy pod nowo powstalym osiedlu w Radzyminie na autobus i naprzystanku widzimy jakiegos typa okolo 18 lat zauwazylismy ze mu szalik wystaje no to podeszlismy wzielismy plecak a oprocz ciuchow kilku zeszytow i ksiazek znajdujemy fanta... jest jaka jest odnotowujemy tylko sam fakt i skonczmy juz temat tej flagi...

pzdr
Powrót do góry
decik_ksp

PostWysłany: Pią Sty 22, 2010 22:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

truchu napisał:
nie wiem czy nie walne glupoty ale wydaje mi sie ze jezeli sa to gruty rekreacyjne a takie sa jezeli stoi tam stadion to nie mozna tam budowac blokow. tak wiec wydaje mi sie ze zamkniete osiedle w miejscu stadionu wam nie grozi;)

Nic prostszego...wystarczy że postawi sie np. basen i dzięki temu zapewniasz dalej "rekreacje", boisko do tenisa też przejdzie.....a osiedle z takim "dodatkiem" to nawet większy bajer dla potencjalnych kupujących apartamencik.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Warszawscy Fanatycy Strona Główna -> Komentarze Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15
Strona 15 z 15  

porównanie ofert bankowych | inwestowanie online, inwestycje, fundusze, lokaty | Sage Symfonia | Tanie ubezpieczenia | Gry

Serwis Warszawscy Fanatycy przedstawia w formie zdjęć i opisów scenę kibicowska warszawskich i podwarszawskich kibiców. Większoœć relacji pisana jest przez samych użytkowników serwisu i stanowi wyraz wiedzy oraz pogladów ich autorów. Zapraszamy do odwiedzin i zachęcamy do zapoznania się z relacjami zamieszczanymi na forum.