| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
truchu Huragan Wołomin

|
Wysłany: Czw Sty 21, 2010 14:45 Temat postu: |
|
|
| nie wiem czy nie walne glupoty ale wydaje mi sie ze jezeli sa to gruty rekreacyjne a takie sa jezeli stoi tam stadion to nie mozna tam budowac blokow. tak wiec wydaje mi sie ze zamkniete osiedle w miejscu stadionu wam nie grozi;) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
RADZYMIN(L)
|
Wysłany: Czw Sty 21, 2010 15:11 Temat postu: |
|
|
Mazur nie przystapil do 4 ligi bo zabraklo 20 tysiecy chyba jak by tyle urzad dolozyl to by nie zbiednial... no w sumie masz moze i racje ale nie wiem nie powiem Ci jak jest... a teraz prezesem zostal byly klawisz;) ten co na was tak krzyczal i po policje dzwonil jak u nas byliscie;) jak to sie mowi.. ''zamienil stryjek siekierke na kijek'' umie uprzykrzac zycie w szkole donosza na nas ze bijemy ochroniarzy;| i ze to miedzy innymi przez nas nie bylo 4 ligi ochrona by musiala byc wynajmowana bo nikt nie chcial byc porzadkowym na meczach a klubu na ochrone by nie bylo stac... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
RADZYMIN(L)
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
RADZYMIN(L)
|
Wysłany: Czw Sty 21, 2010 17:57 Temat postu: |
|
|
To było tak bylo nas 2 czekamy pod nowo powstalym osiedlu w Radzyminie na autobus i naprzystanku widzimy jakiegos typa okolo 18 lat zauwazylismy ze mu szalik wystaje no to podeszlismy wzielismy plecak a oprocz ciuchow kilku zeszytow i ksiazek znajdujemy fanta... jest jaka jest odnotowujemy tylko sam fakt i skonczmy juz temat tej flagi...
pzdr |
|
| Powrót do góry |
|
 |
decik_ksp
|
Wysłany: Pią Sty 22, 2010 22:20 Temat postu: |
|
|
| truchu napisał: | | nie wiem czy nie walne glupoty ale wydaje mi sie ze jezeli sa to gruty rekreacyjne a takie sa jezeli stoi tam stadion to nie mozna tam budowac blokow. tak wiec wydaje mi sie ze zamkniete osiedle w miejscu stadionu wam nie grozi;) |
Nic prostszego...wystarczy że postawi sie np. basen i dzięki temu zapewniasz dalej "rekreacje", boisko do tenisa też przejdzie.....a osiedle z takim "dodatkiem" to nawet większy bajer dla potencjalnych kupujących apartamencik. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|