| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
adams-1990 Mks Ciechanów

|
Wysłany: Pon Mar 08, 2010 17:27 Temat postu: |
|
|
Ktoś chyba gdzieś kiedyś pisał, że tacy tam są. Tak samo jak w Płońsku 2 napisy widziałem ŁKS Łódź. Tyle, że tam nawet flagę mają (wisiała np w Mławie na II lidze). I tu i tu pewnie 2-3 jednostki i stąd takie rzeczy. Tak propo jako ciekawostka to u nas w centrum jakaś pozostałość po wielu wielu latach na murze starej kamienicy HKS Ruch Chorzów. Ogólnie u nas albo MKS albo same (L), nic innego poza tym nie widziałem. _________________ Pasja zmienia się w obsesje!
MKS Ciechanów & Bug Wyszków |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kałusiak Victoria Kałuszyn

|
Wysłany: Pon Mar 08, 2010 20:48 Temat postu: |
|
|
W Mińsku duzo wrzutów Polonii, nawet miałem foto, ale jakoś mi sie usunelo, jak pojechałem zrobić jeszcze raz, to juz widac reakcję miejscowej Legii, zamazano to, w innych miejscach dopisano odpowiednie epitety itp.
| KrzyKrzy napisał: | | jadąc ostatnio do Lublina przez Ostrów Mazowiecką widziałem napisy ŁKS Łódź. |
Na tej samej trasie był kiedyś wrzut Jagiellonii, ale zmarł śmiercią tragiczna czyli poprzez remont przystanków. _________________ Fantastyczni, sympatyczni, fanatyczni...VICTORIA
Ze wschodniego Mazowsza przybywamy... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
polnigga

|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 0:01 Temat postu: |
|
|
Od ponad roku sporo podróżuję na trasie Garwolin-Ełk prze Ostrów i Łomżę. Na trasie można natknąć się na różnorakie wrzuty. W mazowieckim przeważa Legia, ale też sporo napisów Wigier Suwałki i ŁKS-u Łomża. Na kilku przystankach widać też wrzuty Widzewa i Motoru Lublin. Natomiast im bliżej Ełku tym więcej wrzutów Warmii Grajewo i Jagi _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Cezary Cezary

|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 22:04 Temat postu: |
|
|
To i ja, chociaż to nie z naszego podwórka:
jadąc z Wa-wy do Białegostoku, na około 10 kilometrów przed Białymstokiem WSZYSTKIE przystanki PKS są pomalowane CAŁE w barwy Jagielloni, herby, pasy, napisy itp. ale bez wrzutów na inne kluby. Naprawdę wygląda to świetnie. Jakby ktoś się kiedyś wybierał w tamte okolice to polecam zwrócić na to uwagę! _________________ "Stalowa zbroja, błyszczący miecz, elita świata, Słowiańska Krew!" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kobra Gkp Targówek

|
Wysłany: Sro Mar 10, 2010 10:05 Temat postu: |
|
|
Bo tereny Ostrołęka, Ostrów Mazowiecka, Łochów itp. to praktycznie Legijne osady. Chociaż ostatnio widziałem kilka wrzutów Widzewa, ale z tego co wiem są już zamazane.
Kiedyś w Krakowie na trasie do Kopca Kościuszki widziałem wrzutę LEGIA Warszawa.  _________________ Bo kibicem jest się od dziecka... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
polnigga

|
Wysłany: Sob Mar 20, 2010 9:42 Temat postu: |
|
|
| edek napisał: | mnie wkurwiają 2 przystanki z napisami Motoru Lublin na trasie Warszawa - Lublin na wysokości Kołbeli ale nigdy nie mam czasu się zatrzymać lub nie mam puchy
Jak ktoś mieszka w pobliżu to niech podskoczy - zaoszczędzi mi nerwów  |
Napisy, które tak Cię wkurwiają już nie istnieją. Chyba nowe przystanki postawili. Jadąc dalej między Górą Kalwarią, a Grójcem wczoraj widziałem duży napis TSW na jednym z przystanków. Jadąc dalej w kierunku Kielc sporo wrzutów Wisły pod Szydłowcem. O dziwo napisów sławiących Koronę jest bardzo mało. W Skarżysku chyba tylko Widzew FCSK. _________________

Ostatnio zmieniony przez polnigga dnia Pon Mar 22, 2010 0:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
edek Oks Otwock

|
Wysłany: Sob Mar 20, 2010 12:02 Temat postu: |
|
|
 _________________ OKS   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
(L)egionista z Huty
|
Wysłany: Sob Mar 20, 2010 23:56 Temat postu: |
|
|
ok 5 km za Mińskiem Maz. jadąc na Ostrów Maz. tą trasą która teraz jest modernizowana stoi jakiś mały budynek,a na nim dość duży wrzut RTS WIDZEW...nie było czym tego zlikwidować  _________________ HWDP |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kałusiak Victoria Kałuszyn

|
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 23:12 Temat postu: |
|
|
Też to widziałem.
Dziś byłem w Mińsku, zauwazyłem dzisiaj na jednym ze sklepów napisali "Polonia" a pod tym "Kurwy", pod tym napisano "Legia" no i pod tym, też "kurwy" i inne wyzwiska w stylu "jebać", razi w oczy. Mógł by się ktoś z tym zająć, albo to zamalować albo zrobić jakiś normalny wrzut bo razi w oczy bardzo. _________________ Fantastyczni, sympatyczni, fanatyczni...VICTORIA
Ze wschodniego Mazowsza przybywamy... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
WronerSwwy
|
Wysłany: Wto Kwi 27, 2010 20:58 Temat postu: |
|
|
ostatnio na trasie Wyszków - Warszawa na wiaduktach pojawił sie napis POLONIA WARSZAWA ale juz ktoś dopisał odpowiedni dwa wyrazy  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|