<< powrót do strony glównej serwisu

Forum warszawskich i podwarszawskich kibiców - aktualnoœci, relacje, rozmowy o lidze i rozgrywkach.
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Napisy na murach
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24, 25, 26  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Warszawscy Fanatycy Strona Główna -> Kibice
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
adams-1990
Mks Ciechanów

PostWysłany: Pon Mar 08, 2010 17:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ktoś chyba gdzieś kiedyś pisał, że tacy tam są. Tak samo jak w Płońsku 2 napisy widziałem ŁKS Łódź. Tyle, że tam nawet flagę mają (wisiała np w Mławie na II lidze). I tu i tu pewnie 2-3 jednostki i stąd takie rzeczy. Tak propo jako ciekawostka to u nas w centrum jakaś pozostałość po wielu wielu latach na murze starej kamienicy HKS Ruch Chorzów. Ogólnie u nas albo MKS albo same (L), nic innego poza tym nie widziałem.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Kałusiak
Victoria Kałuszyn

PostWysłany: Pon Mar 08, 2010 20:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W Mińsku duzo wrzutów Polonii, nawet miałem foto, ale jakoś mi sie usunelo, jak pojechałem zrobić jeszcze raz, to juz widac reakcję miejscowej Legii, zamazano to, w innych miejscach dopisano odpowiednie epitety itp.

KrzyKrzy napisał:
jadąc ostatnio do Lublina przez Ostrów Mazowiecką widziałem napisy ŁKS Łódź.

Na tej samej trasie był kiedyś wrzut Jagiellonii, ale zmarł śmiercią tragiczna czyli poprzez remont przystanków.

Ze wschodniego Mazowsza przybywamy...
Powrót do góry
polnigga

PostWysłany: Wto Mar 09, 2010 0:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Od ponad roku sporo podróżuję na trasie Garwolin-Ełk prze Ostrów i Łomżę. Na trasie można natknąć się na różnorakie wrzuty. W mazowieckim przeważa Legia, ale też sporo napisów Wigier Suwałki i ŁKS-u Łomża. Na kilku przystankach widać też wrzuty Widzewa i Motoru Lublin. Natomiast im bliżej Ełku tym więcej wrzutów Warmii Grajewo i Jagi

PostWysłany: Wto Mar 09, 2010 22:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To i ja, chociaż to nie z naszego podwórka:
jadąc z Wa-wy do Białegostoku, na około 10 kilometrów przed Białymstokiem WSZYSTKIE przystanki PKS są pomalowane CAŁE w barwy Jagielloni, herby, pasy, napisy itp. ale bez wrzutów na inne kluby. Naprawdę wygląda to świetnie. Jakby ktoś się kiedyś wybierał w tamte okolice to polecam zwrócić na to uwagę!
Kobra
Gkp Targówek

PostWysłany: Sro Mar 10, 2010 10:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bo tereny Ostrołęka, Ostrów Mazowiecka, Łochów itp. to praktycznie Legijne osady. Chociaż ostatnio widziałem kilka wrzutów Widzewa, ale z tego co wiem są już zamazane.

Kiedyś w Krakowie na trasie do Kopca Kościuszki widziałem wrzutę LEGIA Warszawa. Cool Cool
polnigga

PostWysłany: Sob Mar 20, 2010 9:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

edek napisał:
mnie wkurwiają 2 przystanki z napisami Motoru Lublin na trasie Warszawa - Lublin na wysokości Kołbeli ale nigdy nie mam czasu się zatrzymać lub nie mam puchy Laughing Laughing

Jak ktoś mieszka w pobliżu to niech podskoczy - zaoszczędzi mi nerwów Laughing Laughing

Napisy, które tak Cię wkurwiają już nie istnieją. Chyba nowe przystanki postawili. Jadąc dalej między Górą Kalwarią, a Grójcem wczoraj widziałem duży napis TSW na jednym z przystanków. Jadąc dalej w kierunku Kielc sporo wrzutów Wisły pod Szydłowcem. O dziwo napisów sławiących Koronę jest bardzo mało. W Skarżysku chyba tylko Widzew FCSK.

Ostatnio zmieniony przez polnigga dnia Pon Mar 22, 2010 0:56, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Numer GG
edek
Oks Otwock

PostWysłany: Sob Mar 20, 2010 12:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

najebka najebka he?
(L)egionista z Huty

PostWysłany: Sob Mar 20, 2010 23:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ok 5 km za Mińskiem Maz. jadąc na Ostrów Maz. tą trasą która teraz jest modernizowana stoi jakiś mały budynek,a na nim dość duży wrzut RTS WIDZEW...nie było czym tego zlikwidować Neutral
Kałusiak
Victoria Kałuszyn

PostWysłany: Nie Mar 21, 2010 23:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Też to widziałem.

Dziś byłem w Mińsku, zauwazyłem dzisiaj na jednym ze sklepów napisali "Polonia" a pod tym "Kurwy", pod tym napisano "Legia" no i pod tym, też "kurwy" i inne wyzwiska w stylu "jebać", razi w oczy. Mógł by się ktoś z tym zająć, albo to zamalować albo zrobić jakiś normalny wrzut bo razi w oczy bardzo.

Ze wschodniego Mazowsza przybywamy...
Powrót do góry
WronerSwwy

PostWysłany: Wto Kwi 27, 2010 20:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ostatnio na trasie Wyszków - Warszawa na wiaduktach pojawił sie napis POLONIA WARSZAWA ale juz ktoś dopisał odpowiedni dwa wyrazy Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Warszawscy Fanatycy Strona Główna -> Kibice Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24, 25, 26  Następny
Strona 23 z 26  

porównanie ofert bankowych | inwestowanie online, inwestycje, fundusze, lokaty | Sage Symfonia | Tanie ubezpieczenia | Gry

Serwis Warszawscy Fanatycy przedstawia w formie zdjęć i opisów scenę kibicowska warszawskich i podwarszawskich kibiców. Większoœć relacji pisana jest przez samych użytkowników serwisu i stanowi wyraz wiedzy oraz pogladów ich autorów. Zapraszamy do odwiedzin i zachęcamy do zapoznania się z relacjami zamieszczanymi na forum.