<< powrót do strony glównej serwisu

Forum warszawskich i podwarszawskich kibiców - aktualnoœci, relacje, rozmowy o lidze i rozgrywkach.
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 
Sprzedaż/wymiana szalików
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Warszawscy Fanatycy Strona Główna -> Kupię / Sprzedam / Wymienie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
aro
Legionovia

PostWysłany: Pią Kwi 30, 2010 21:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dużo szali :
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1963081
Gradoo

PostWysłany: Nie Maj 02, 2010 17:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dwa Legijne szale:
http://allegro.pl/item1024691197_szal_pasiak_czerwony_legia_warszawa_szalik_legii.html
http://allegro.pl/item1024691231_szalik_legia_warszawa_gostynin_zalesie_wola.html
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Gaju

PostWysłany: Nie Maj 09, 2010 17:42    Temat postu: 8 szali Legia Pogoń Polska Odpowiedz z cytatem

8 szali Legia Pogoń Polska
Zapraszam
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5272340

PostWysłany: Pon Lip 26, 2010 11:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mam do sprzedania szal Fc Radzymin Została ostatnia sztuka opchne za 35zł bo sam zakładam kolekcje i potrzebna mi flota... jak by jeszcze ktoś chciał to mam do sprzedania szale "Fanatycy z Łazienkowskiej","Warszawscy Fanatycy-Łazienkowska 3","Zmienić tej tradycji nic nie jest w stanie...",Ajax Amsterdam,Szal Polski-"Zawsze Wierni"(przeżył juz pare ładnych lat oraz 2 szale Mazura Radzymin...nie liczac tego Fc Radzymin to w gre wchodzi rownież wymiana jeśli ktoś posiada coś ciekawego...
a sam poszukuje teraz szalika Liberta Per Gli Ultras robionego przez NS. I jeśli ktoś ma coś na sprzedaż to też chętnie kupie.Zbieram też szale zgód i łączone.PZDR
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
polnigga

PostWysłany: Pon Lip 26, 2010 21:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

erkaesiacy(L) napisał:
mam do sprzedania szal Fc Radzymin Została ostatnia sztuka opchne za 35zł bo sam zakładam kolekcje i potrzebna mi flota... jak by jeszcze ktoś chciał to mam do sprzedania szale "Fanatycy z Łazienkowskiej","Warszawscy Fanatycy-Łazienkowska 3","Zmienić tej tradycji nic nie jest w stanie...",Ajax Amsterdam,Szal Polski-"Zawsze Wierni"(przeżył juz pare ładnych lat oraz 2 szale Mazura Radzymin...nie liczac tego Fc Radzymin to w gre wchodzi rownież wymiana jeśli ktoś posiada coś ciekawego...
a sam poszukuje teraz szalika Liberta Per Gli Ultras robionego przez NS. I jeśli ktoś ma coś na sprzedaż to też chętnie kupie.Zbieram też szale zgód i łączone.PZDR

Możesz jakieś zdjęcia dać?
Legionovia

PostWysłany: Pon Sie 16, 2010 21:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich mam na wymianę takie szale,jak ktoś chętny zapraszam na pw ewentualnie gg :

I jeszcze parę innych.Wymiana tylko za szale Legii.
wojteks

PostWysłany: Pią Sie 20, 2010 11:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szukam szalika Legia Mińsk Maz. Ma ktoś takowy szal na sprzedaż? Pisać na priv
aro
Legionovia

PostWysłany: Pią Sie 27, 2010 7:21    Temat postu: Szal Legia-Arsenal Odpowiedz z cytatem

http://allegro.pl/jedyny-na-allegro-szal-legia-arsenal-unikat-i1204212088.html

Legia-Arsenal
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Warszawscy Fanatycy Strona Główna -> Kupię / Sprzedam / Wymienie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25
Strona 25 z 25  

porównanie ofert bankowych | inwestowanie online, inwestycje, fundusze, lokaty | Sage Symfonia | Tanie ubezpieczenia | Gry

Serwis Warszawscy Fanatycy przedstawia w formie zdjęć i opisów scenę kibicowska warszawskich i podwarszawskich kibiców. Większoœć relacji pisana jest przez samych użytkowników serwisu i stanowi wyraz wiedzy oraz pogladów ich autorów. Zapraszamy do odwiedzin i zachęcamy do zapoznania się z relacjami zamieszczanymi na forum.