| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
aro Legionovia

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gradoo
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gaju
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
erkaesiacy(L)
|
Wysłany: Pon Lip 26, 2010 11:26 Temat postu: |
|
|
mam do sprzedania szal Fc Radzymin Została ostatnia sztuka opchne za 35zł bo sam zakładam kolekcje i potrzebna mi flota... jak by jeszcze ktoś chciał to mam do sprzedania szale "Fanatycy z Łazienkowskiej","Warszawscy Fanatycy-Łazienkowska 3","Zmienić tej tradycji nic nie jest w stanie...",Ajax Amsterdam,Szal Polski-"Zawsze Wierni"(przeżył juz pare ładnych lat oraz 2 szale Mazura Radzymin...nie liczac tego Fc Radzymin to w gre wchodzi rownież wymiana jeśli ktoś posiada coś ciekawego...
a sam poszukuje teraz szalika Liberta Per Gli Ultras robionego przez NS. I jeśli ktoś ma coś na sprzedaż to też chętnie kupie.Zbieram też szale zgód i łączone.PZDR
__________________ _________________ Pierwszy szal,Pierwszy wyjazd,Pierwszy wpierdol,Pierwsza Przyjazń...;](L) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
polnigga

|
Wysłany: Pon Lip 26, 2010 21:21 Temat postu: |
|
|
| erkaesiacy(L) napisał: | mam do sprzedania szal Fc Radzymin Została ostatnia sztuka opchne za 35zł bo sam zakładam kolekcje i potrzebna mi flota... jak by jeszcze ktoś chciał to mam do sprzedania szale "Fanatycy z Łazienkowskiej","Warszawscy Fanatycy-Łazienkowska 3","Zmienić tej tradycji nic nie jest w stanie...",Ajax Amsterdam,Szal Polski-"Zawsze Wierni"(przeżył juz pare ładnych lat oraz 2 szale Mazura Radzymin...nie liczac tego Fc Radzymin to w gre wchodzi rownież wymiana jeśli ktoś posiada coś ciekawego...
a sam poszukuje teraz szalika Liberta Per Gli Ultras robionego przez NS. I jeśli ktoś ma coś na sprzedaż to też chętnie kupie.Zbieram też szale zgód i łączone.PZDR
__________________ |
Możesz jakieś zdjęcia dać? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
aro Legionovia

|
Wysłany: Pon Sie 16, 2010 21:43 Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich mam na wymianę takie szale,jak ktoś chętny zapraszam na pw ewentualnie gg :
I jeszcze parę innych.Wymiana tylko za szale Legii. _________________ www.szalelegii.pl.tl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
wojteks
|
Wysłany: Pią Sie 20, 2010 11:41 Temat postu: |
|
|
Szukam szalika Legia Mińsk Maz. Ma ktoś takowy szal na sprzedaż? Pisać na priv _________________ (L)egia! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
aro Legionovia

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|